Начало Студио АГЛАЯ

Алтернативна медицина

Хематологичен кабинет

Неврологичен кабинет

Кабинет Биофидбек

Кабинет лечение на Аутизъм

Онкологичен кабинет

Кабинет Диабетна невропатия

Физикална терапия и рехабилитация

Кабинет Източна медицина

Алтернативна медицина

Студио АГЛАЯ ПДФ Печат Е-мейл

Студио АГЛАЯ Терапии за лице и тяло

 

Студио за красота и здраве Козметични процедури за лице

 

ПОЧИСТВАНЕ НА ЛИЦЕ

 

Важно е системното почистване на кожата, за да не се допуска разширяване на порите, влошаване на структурата на епидермиса, промяна в тургура и цвета и.

Козметичният масаж на лице има за цел да осъществява профилактика срещу остаряването и да поддържа красотата на лицето, врата и деколтето. Системното масажиране забавя процесите на стареене.

Действието на масажа се осъществява чрез различни масажни похвати. Механичните действия обхващат епидермиса, дермата, хиподермиса и подлежащата мускулатура. Масажът оказва влияние върху кожата, нервните рецептори, кръвоносните и лимфните съдове. Подобрява рефлекторната връзка на главния мозък с кръвоносната система, мускулите и нервите.

 

ЙОНОФОРЕЗА  – с биологично активни съставки, витамини, хиалуронова киселина, минерали, антиоксиданти.

Чрез йоните на тока се преодоляват защитните механизми на кожата и се осигурява пренос на полезни вещества като екстракти от алое, пшеничен зародиш, коктейл от витамини А, Е, В и С, чак на клетъчно ниво. По този начин се стимулират всички процеси в кожата – дишане, хранене, делене, предотвратяват се възпалителни състояния, успокоява се чувствителността, засилват се защитните сили. Кожата видимо подобрява структурата си, възстановява гладкостта си, възвръща своята сияйност.

 

УЛТРАЗВУК

 

ЧЕТКОВ ПИЛИНГ

 

Терапии за тяло

МАСАЖИ

 

Масажът засилва циркулацията на кръвта, лимфата, тъканните течности, подобрява обмяната на веществата и дишането на клетките, а така също дейността на мастните жлези. В резултат кожата е мека, еластична, с подобрен тургор, а мускулите - гъвкави и тонизирани. Не случайно обаче казваме: "Ще си направя един масаж ей така, за душата." Защото масажът действа върху нашата нервна система, върху емоциите и напрежението. "При масажа някои тъкани се разпадат - освободеният белтък играе ролята на хормон, който има отношение към изработването на антитела" •

 

КЛАСИЧ ЕСКИ МАСАЖ - Масажът е една от най-старите форми на облекчаваща терапия. Масажът е отличен начин за релаксация на разума и тялото, като така човек се облекчава от всекидневния стрес и напрежение.

 

МАСАЖ С ШОКОЛАД - Масажът с шоколад ревитализира, овлажнява и подхранва кожата. Това е едно наистина “пълно потапяне” в света на чувственото и духовно блаженство. Терапията с шоколад има омекотяващ, подхранващ, овлажняващ, предпазващ и подмладяващ ефект върху кожата. Терапията включва почистване на тялото с какаов ексфолиант, нанасяне на плътен слой шоколадова маска и последващ лек и нежен масаж с ухаещ шоколадов крем. Какаото стимулира произвеждането на ендорфини, известни като "хормони на щастието", които стимулират сетивата, освобождават напрежението и създават приятно усещане за комфорт. Масажът с шоколад вече доказа свойствата си като един от най-интересните, приятни и релаксиращи методи, повишаващи настроението и доставящи енергия на организма.

 

МАСАЖ С МЕД - Още от древни времена, медът е известен на човека като ефективно и лечебно средство. Медът съдържа повече от 30 микроелемента. Витамините в него са много по-активни в сравнение със синтетичните витамини. Медотерапията премахва токсините, подобрява структурата на кожата, подхранва я, и я прави по-еластична. Масажът с мед е разновидност на рефлексотерапията. Този масаж се явява великолепно средство за поддържане на отлична форма в условията на всекидневния стрес, на който е подложен човек. След такъв масаж човек се чувства жизнерадостен, физически лек.

 

ЮМЕЙХО - Метод за увеличаване жизнените сили на организма.Метод, който чрез своето механично и енергийно влияние, напълно възвръща здравето на човека. Юмейхо е хълбочно – изправяща, притискащо – разтриваща профилактика. Профилактичен метод за наместване на костите и ставите на цялото тяло, отпускане на неговите мускули и съединителните тъкани, предотвратяване и премахване на болестите причинени от разместванията на сакроилиячните и тазобедрените стави. Чрез наместване и фиксиране на костите, чрез теглене, изправяне и вертикален натиск се постига висок профилактичен и лечебен ефект.

 

Ароматерапевтичен масаж - Ароматерапията представлява лечение и превенция на болест чрез използване на есенциални масла ,които са ефикасни за лечение на кожни проблеми прониквайки лесно до най-дълбоките нива на дермиса.Ароматите имат неподозиран лечебен ефект върху целия организъм.Особенно благоприятно е влиянието им върху нервно-психичната сфера на човека.

 

Рефлексотерапия- Включва специфични масажи на краката, ръцете, лицето или черепа. Ефектът е изключително успокояващ и възстановяващ.

 

Антицелулитен масаж - За всеки наш клиент изготвяме индивидуална програма в зависимост от конкретния проблем,който може да включва един или няколко вида антицелулитен масаж,както и някои процедурите за отслабване,хранителни добавки,упражнения за проблемните зони и хранителен режим ако е необходим.

 

Масаж и пилинг за тяло - Процедурата включва пилинг за тяло с ароматерапевтичен продукт сдържащ соли от мъртво море и цитрусови плодове.Ексфолиант,богат на вит.С и антиоксиданти.Ревитализира,подхранва и обогатява кожата,зарежда с енергия.Следва душ и лек хидратиращ масаж с авокадо,ванилия или алое вера

 

Епилация -  Епилацията е ефикасен метод за премахване на нежеланото окосмяване. Коломаската е удачен вариант защото окосмяването след епилация се разрежда, космите изтъняват и стават доста по-финни от обичайните. Предлаганата от нас коломаска е индивидуална, което може гарантира отлична хигиена на клиентите.

 

кв.Стрелбище,ул.Тулча 42-партер

Терапевт-Козметик Таня Терзийска , 

0898224226,  0884184288

Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.  

www.aglaya.alle.bg