Начало

Алтернативна медицина

Хематологичен кабинет

Неврологичен кабинет

Кабинет Биофидбек

Кабинет лечение на Аутизъм

Онкологичен кабинет

Кабинет Диабетна невропатия

Физикална терапия и рехабилитация

Кабинет Източна медицина

Алтернативна медицина

ПДФ Печат Е-мейл

 

Добре дошли в МАГНЕЗИУМ КЛИНИК - Профилактика и лечение на симптоми и болести причинени от дефицит на магнезий

В МАГНЕЗИУМ КЛИНИК най-добрите лекари, съчетаващи най-доброто от традиционната, хомеопатичната и интегративната медицина, ще ви консултират и излекуват от болести причинени от магнезиев дефицит в организма

 

 

 

 

Филм "Биоминералите" за трансдермалното приложение на Магнезий като Магнзиево олио и Магнезиев гел на телевизия Bulgaria On Air

 

 

 

 

МАГНЕЗИЙ – ЕЛЕМЕНТЪТ НА 21 ВЕК!

от д-р Димитър Пашкулев - специално за Магнезиум Клиник

 

 

-Всички жизнени процеси са зависими от ензимите, а в стотици най-важни ензими магнезият има жизнено важна роля.

- Обмяната на веществата се регулира от хормоните, но повечето от тях изискват и магнезий за своите функции.

- На клетъчно ниво е важно да се поддържа целостта на ДНК като носител на генетичната информация – отново магнезият е един от основните елементи, необходим за тази стабилност.

- Жизнедеятелността на всеки организъм се подтиска от приети отвън и образувани вътре отрови – а именно магнезият е средството, което едновременно пречиства и е практически безвредно.

- Съвременното българско меню и преобладаващите калциеви добавки водят до болестно калциране на ставите, кръвоносните съдове и вътрешните органи – естествени лек за това е повишаването на магнезиевото съдържание в тялото.

- Най-често тежките болести и смъртният изход идват след дългогодишно боледуване от сърдечносъдови болести – регулирането на сърдечния римът и предпазването на съдовете от запушване е възможно чрез редовно включване на магнезиева терапия.

- Всичко е под контрола на нервната система – и отново магнезиевите приложения могат да успокоят и да увеличат бездвредно психичната енергия, както и да регулират неврохормоните.

- Все по-високи изисквания има пред спортистите; верен техен помощник, не притежаващ странични ефекти – това е магнезият.

- Особено крехки са началото и краят на живота – при бременните жени и възрастните хора е особено важно да се поддържа постоянен приток от важни хранителни съставки, от които твърде често магнезият е в недостатъчно количество.

- Каквито и да било лечебни и предпазни мерки могат без колебание да се съчетават с интрадермална магнезиева терапия, която съчетава ефективност, удобство и безопасност!

 

Добре дошли в света на Магнезиевата клиника!

 

Mагнезиеви продукти Zechstein Original ® Zechstein

 

Пийте магнезий... през кожата

 

 

 

 

http://magnesiumclinic.com

http://biominerali.info

http://magnezij.com

http://magnesiumol.com/

http://magnezijoil.com/

http://www.magnezievoolio.com/